Devet medalja Karate kluba Knin na Grobničan kupu


Piše: Dražen Barić, Karate klub Knin

Kninski Karataši opet u vrhu

Na sedmom Grobničan karate Kupu karataši Knina opet po starom, devet komada. Na jakom turniru na kojem je nastupilo 612 natjecatelja iz 48 klubova iz 3 države pokazali su svoje znanje.

Sara Tucaković je bila najuspješnija mlađa učenica turnira s tri pobjede, a u finalu se borila sa svojom klupskom kolegicom Miom Paškalj koja je također odradila vrhunski turnir. Dovoljno je reći da je u ekipnom natjecanju morala pobijediti 8:0 i naravno to je učinila izvanrednom borbom gdje je protivnicu pogodila tri puta nogom u glavu. Ekipna prezentacija mlađih učenica bila je odlična te su uz malo nesreće zauzele treće mjesto.

Ostatak ekipe je pojedinačno odradio zadovoljavajuće. Iako je konkurencija bila velika, Petra Miličević i Karlo Glavočević zauzeli su treća mjesta u mlađim kadetima. Ekipno su treće mjesto zauzele i učenice Petra, Iva i Marija.

Sedmi Grobničan kup ostati će nam u lijepom sjećanju kako turnir tako i druženje koje nam je uvijek veselo. U pratnji naših dvaju prijateljskih klubova KK Šibenik 1066 i KK Zanshin iz Splita bila nam je ovo jedna nezaboravna pustolovina. „Oss“.

Izbornik