• Naslovna
  • Društvo
  • Zgrabi priliku – još dva dana za prijave: Besplatno postanite voćarka, vinogradar, vrtlarka, vinar, vrtlar, vinogradarka, voćar i vinarka

Zgrabi priliku – još dva dana za prijave: Besplatno postanite voćarka, vinogradar, vrtlarka, vinar, vrtlar, vinogradarka, voćar i vinarka


Splitska Udruga ”Zdravi grad” u suradnji s partnerima iz kninske Ekološke udruga “Krka” Knin gura korisni projekt jasnog naziva ‘Iskoristi priliku’, a kojim nudi vrlo rijetku priliku trajno nezaposlenima i marginalnim skupinama s područja Knina i okolice potpuno besplatno, dakle bez kune, naučiti se voćarsko-vinogradarsko-vrtlarskim vještinama i znanjima, dobiti za to međunarodno priznatu diplomu, te kvalifikacije upisane u radnu knjižicu, i na kraju otići na – besplatno putovanje u Bavarsku, piše Tris portal.

-Programi edukacija za sljedeća zanimanja: Voćar/ica, Vinar/ka, Vinogradar/ka, i Vrtlar/ica će krenuti 18.02.2019 s početkom u 17:00 sati na adresi 4.gardijske brigade 11., Knin, Pućko otovoreno učilište Knin. Uvjet je da ste pri samom upisu duže vrijeme nezaposleni, odnosno više od 1 godinu (za starije od 30 godina), više od 6 mjeseci (za mlađe od 30 godina) ili ste nezaposleni i primate zajamčenu minimalnu naknadu i imate završenu najmanje osnovnu školu – veli za Tris portal voditeljica programa Zorana Šare iz udruge Zdravi grad.

Na edukaciju, dakle, treba dostaviti potvrdu o nezaposlenosti od HZZ-a ili ispis iz e-radne knjižice Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) ili potvrdu o primanju zajamčene minimalne naknade centra za socijalnu skrb. Jednostavno je, vele: pristupom ovim edukacijama ne gubite nikakva prava stečena kao nezaposlena osoba.

Rok prijave je 15. 02. 2019. Za sve dodatne informacije se može javiti direktno na kontakt broj 099 207 20 55 na koji će se javiti voditejica projekta Zorana Škare.

Izvor: Tris portal

Izbornik