• Naslovna
  • Društvo
  • NP Krka slavi rođendan: Sutra koncert, a u subotu i nedjelju slobodan ulaz u park

NP Krka slavi rođendan: Sutra koncert, a u subotu i nedjelju slobodan ulaz u park


Piše: Katia Župan, NP Krka

U povodu proslave 34. rođendana Nacionalnog parka „Krka“ u četvrtak, 24. siječnja u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku održat će se koncertu 4 tenora i šibenskih sopranistica Nere Gojanović i Tee Slavice uz klavirsku pratnju Gordane Pavić. 200 vlasnika važeće članske iskaznice Kluba koji se prvi jave dobit će kartu za koncert.

Ovim putem pozivamo članove Kluba prijatelja Krke da svoje ulaznice za koncert preuzmu u upravnoj zgradi Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ u Šibeniku, uz predočenje osobne i iskaznice Kluba prijatelja, do sutra, 24. siječnja do 15 sati.

Također, u subotu, 26. i nedjelju, 27. siječnja darujemo slobodan ulaz u Nacionalni park „Krka“. Zainteresirani se mogu pridružiti udruzi Forca 08 iz Šibenika u šetnji od Skradinskog mosta do Skradinskog buka 3 400 km dugom pješačkom stazom usječenom u desnu obalu Krke, idealnom za sve one kojima se ne žuri, koji žele doživjeti prirodu svakim svojim korakom. Polazak je u nedjelju u 11 sati kod recepcije Skradinski most.

Izbornik