Advent Report/10 & najava za doček


Piše: Romana Marković; foto: Luciano Grmovšek

Pretposljedni dan Adventa u Kninu prošao je u znaku priprema za doček; kako jučer popodne, tako i sinoć. Udruga Porta je održala zabavnu, kreativnu radionicu “Izradi svog čovječuljka” i zarazila cijeli park “balonomanijom”! Čak ih ni bura nije pokolebala, već su u dobrom raspoloženjem oslikavali balone, koji će krasiti današnji Dječji doček Nove godine od 17.00 do 19.00. Četiri kninska DJ-a: Juki, Tola, Kova i Crnac napravili su pravi “before” party i zagrijali sve prisutne za doček večeras!

Danas je mnogo toga! Danas je zadnji dan 2018. godine, danas je zadnji dan cijele ove divne manifestacije Adventa u Kninu, danas je doček Nove 2019. godine!

Danas je dan kad svi trebamo uzeti od ove godine samo najbolje, nabaciti osmijeh na lice i vjerovati da nam 2019. donosi predivna iskustva i priče. Danas je i dan kad će sutra mnogi početi svoja odricanja i ciljeve. Sretno vam bilo!

Pred vama su dan i noć u parku prepuni tople i pozitivne atmosfere, zabavne i plesne glazbe, ukusnih zalogaja i napitaka, a tek vatromet!

PROGRAM:

☑️ DJEČJI DOČEK NOVE GODINE
◾️ PLES, GLAZBA I KARAOKE
◾️ DJED BOŽIČNJAK, ELSA I OLAF
◾️ NOVOGODIŠNJA MODNA REVIJA
◾️ POKLONČIĆI

☑️ DOČEK 2019. GODINE
◾️ ZABAVLJA NAS Mile Perkov & Johnny Walkers band
◾️ PIĆE I IĆE
◾️ OSIGURANO GRIJANJE (ILI POGRIJAVANJE)
◾️ VELIČANSTVENI VATROMET

Uđimo u 2019. zajedno!

Svi na na Advent u Kninu Advent u Knin za sve!

Izbornik