Advent Report / 9. dan i najava za danas


Piše: Romana Marković, foto: Luciano Grmovšek

Jučerašnji 9. dan Adventa bio je više nego odličan! Djecu i roditelje je divna teta Ojdana iz Našeg ognjišta podučavala tradiciji kroz uporabu tkalačkog stana. Svako prisutan mogao se okušati na tom skoro zaboravljenom stroju. Sreća naša pa imamo Naše ognjište!

Osim toga, punili su se Djeda Božićnjaci i rezuckao se materijal, a svi prisutni dobili su predivne i unikatne božićne kapice!

Večer je bila predivna! Nakon mladog šibenskog benda Magula, koji su odlično započeli večer, mikrofon i cijelu pozornicu (7 članova!) ispunili su članovi benda Jall Aux Yeux iz Bihaća, čije su gotovo sve pjesme na francuskom. Momci iz Bihaća stvorili su ugodnu i pozitivnu atmosferu, kako samo Bišćani znaju!

Još samo dva dana! Dva dana do kraja cijele ove manifestacije i 2018. godine. Na 10. dan Adventa od 17.30 do 19.00 čeka vas udruga Porta s radionicom „Izradi svog čovječuljka!“. O čemu se točno radi, saznajte danas u parku!

Večer je rezervirana za naše lokalne i obožavane DJ-eve Jukija i Tolu, koji će nas zabavljati svojom glazbom od 20.00 sati! Dođite se zagrijati i odraditi pripreme za „dan D“- Silvestrovo!

Svi na Advent u Knin, Advent u Kninu za sve!

Izbornik