• Naslovna
  • Društvo
  • Čarobni svijet uručio donaciju Odjelu pedijatrije i rodilišta

Čarobni svijet uručio donaciju Odjelu pedijatrije i rodilišta


Piše: Anita Ercegovac, Čarobni svijet

U sklopu programa udruge Čarobni svijet – “Prosinac s Čarobnim svijetom”, 19. i 20. prosinca 2018.godine realizirana je donacija Odjelu pedijatrije i odjelu rodilišta OVB Hrvatski ponos.

Srdačnim riječima članove udruge je dočekala pedijatrica, Nada Kljajić ističući zahvalnost za kontinuitet podrške udruge Čarobni svijet prema odjelu pedijatrije, posebno u opremanju dnevnog boravka u kojem je i danas organizirana donacija igračaka i radionica za djecu na odjelu.

Isto tako članovi udruge posjetili su rodilište kninske bolnice, novorođene bebe i njihove majke. Ravnateljica bolnice Kristina Bitunjac i voditeljica odjela gđa Pekić zahvalile su na donaciji, prisjećajući se i ranijih donacija naše udruge.

Nama kao članovima udruge je zadovoljstvo pružiti podršku djeci, ali i svima koji rade s djecom i roditeljima jer to i je misija udruge.

Udruga Čarobni svijet kroz organizirana zajednička druženja djece i roditelja ovog prosinca prikupila je 3.108,50 kuna

Od toga je kupljeno 10 spavaćica u iznosu od 1.542,97 kuna i električna sisaljka u vrijednosti od 1.164,38 kuna. Preostali novac bit će utrošen za kupnju digitalnog sata za rodilište kad se sakupi konačan iznos do planiranih 3.500,00 kuna.

Uz zahvale svim donatorima vjerujemo da će se naša tradicija doniranja nastaviti i u novoj godini!

Izbornik