• Naslovna
  • Kultura
  • U utorak na Roškom slapu koncert Đanija Maršana; iz Knina besplatan autobus

U utorak na Roškom slapu koncert Đanija Maršana; iz Knina besplatan autobus


Tekst i foto: NP Krka

U utorak, 7. kolovoza u 20.30 prozor prema zalazu na obalama Roškoga slapa otvorit će bogate note Đanija Maršana, zadarskog šansonjera, trubadura, izvrsnog interprete ali i diplomata.

Đani Maršan izvest će u akustičnoj verziji pjesme iz svog plodnog repertoara za koje je dobivao nagrade na domaćim i međunarodnim festivalima i natjecanjima. Uz vlastite skladbe Đani će izvesti i popularne evergreen melodije koje su tijekom svih ovih godina obilježile njegovu karijeru.

Pjevač i skladatelj, Đani Maršan, o Dalmaciji pjeva na poseban šansonjerski način vrlo blizak talijanskoj kanconi iz Sanrema osamdesetih godina 20. stoljeća. Odlična interpretacija i izražajnost svrstavaju ga među najbolje izvođače zabavne glazbe.

Pridružite nam se 7. kolovoza u 20.30 na prirodnoj pozornici Roškoga slapa, uz glazbenu pratnju rijeke Krke. Koncert je besplatan za sve posjetitelje, kao i organizirani prijevoz autobusima.

Polazak autobusa:

18.30 iz Šibenika: Poljana (autobusna stanica) – tržnica – Baldekin – Vidici (ispod Tommya kod nogometnog igrališta) – Konjevrate – Drinovci (kod crkve Imena Isusova) – Roški slap jedan autobus;

18.30 iz Šibenika: Poljana – Lozovac – Skradin – Dubravice – Laškovica – Roški slap jedan autobus;

18.30 iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Roški slap jedan autobus.

Povratak autobusa s Roškoga slapa je nakon završetka koncerta.

Izbornik