Knin: Prijetio supruzi, tukao posinka i nedozvoljeno posjedovao oružje


preuzmiZbog prijetnje 38-godišnjoj izvanbračnoj supruzi i troje djece, nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu maloljetnog posinka i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari kaznenu je prijavu zaradio 49-godišnjak iz Knina koji je i pritvoren.

Utvrđeno je da se osumnjičeni u alkoholiziranom stanju, 26. listopada u večernjim satima u Vrpolju ispred obiteljske kuće, zbog nesporazuma oko dolaska druge djece u dvorište, verbalno a zatim i tjelesno sukobio sa oštećenim posinkom i lakše ga ozlijedio. Nakon što se 38-godišnjakinja, s namjerom smirivanja sukoba, umiješala u sukob, osumnjičeni je njoj i djeci ozbiljno prijetio, izvijestili su iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražena je obiteljska kuća i osobni automobil osumnjičenog, gdje je pronađeno i oduzeto 12 komada vojnog streljiva, koje je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, doveden u pritvorsku policijsku jedinicu Šibensko-kninske Policijske uprave.

Napomena: Fotografija nije u vezi s opisanim događajem

Foto: znet.hr

Izbornik