• Naslovna
  • Sport
  • Matea Jelić i Stipe Jarloni zlatni na jakom turniru u Beogradu

Matea Jelić i Stipe Jarloni zlatni na jakom turniru u Beogradu


Zlatne medalje osvojili su ovoga vikenda borci Taekwondo kluba Knin Matea Jelić i Stipe Jarloni.

Stipe Jarloni osvojio je zlato na jakom međunarodnom turniru u Beogradu, a Matea Jelić, osim zlata u Beogradu, pobijedila je i u Novoj Gradiški u okviru kvalifikacija za Svjetsko juniorsko prvenstvo i Olimpijske igre mladih.

Najbolja sportašica Grada Knina Matea Jelić u Novoj Gradiški je pobijedila u kategoriji do 63 kg pobijedivši u obje borbe prekidom.

Matea se nakon Nove Gradiške borila i na jednom od najjačih turnira u Europi, A class turniru „XII Galeb Belgrade Trophy 2013. Serbia Open“ na kojem je sudjelovalo 943 natjecatelja.

Matea se u Beogradu borila u višoj kategoriji od njezine uobičajene (do 68kg). U 1. kolu pobjedila je predstavnicu Rusije 13:7, u 2. kolu predstavnicu Grčke 7:0 s prekidom, a u finalu predstavnicu Njemačke s visokih 18:1 s prekidom.

Stipe Jarloni je na istom turniru u Beogradu osvojio zlato u kategoriji do 58 kg. Protiv Stipe padali su u 1. kolu predstavnik Srbije (15:4), u 2. kolu predstavnik Rusije (15:7 –  prekid), u 3. kolu predstavnik Srbije (12:11) te u finalnoj borbi predstavnik Velike Britanije (14:2  – prekid).

– Ovim putem veliku zahvalu upućujemo svim našim sponzorima i predstavnicima medija koji su na svoj način doprinijeli i doprinose promociji te rezultatima Taekwondo kluba “Knin”. Zahvaljujemo se našim sponzorima, Savezu športova Grada Knina i Juri Zečeviću, Pučkom otvorenom učilištu i Mati Milanoviću, Restoranu Tri Lovca i Miloradu Reljiću Bati, Kninskom muzeju i  Zvonimiru Jeliću, Jako sportu i Stanku Gojeviću te Caffe baru Jazz i Nikoli Babiću. Zahvaljumemo se i medijskim pokroviteljima, Radio Kninu i Huknet.hr-u – uputio je zahvale trener Taekwondo kluba Knin Dragan Pinjuh.

Čestitamo Matei, Stipi te njiihovim trenerima Draganu i Gloriji Pinjuh.

Izbornik