• Naslovna
  • Kultura
  • Na konferenciji za novinare predstavljene novosti u vezi Zvonimirovih dana

Na konferenciji za novinare predstavljene novosti u vezi Zvonimirovih dana


Danas su, tri dana uoči početka manifestacije, na konferenciji za novinare predstavljene novosti u vezi Zvonimirovih dana, a cjelokupni predstavljeni program možete preuzeti OVDJE.

Dobra suradnja organizacijskog tima

Predsjednica Organizacijskog odbora Zvonimirovih dana Barbara Alilović izrazila je zadovoljsztvo radom i suradnjom odbora u kojem se još nalaze Kristina Perić, Sanja Bebek, Nada Hržić, Gracija Požar, Darijo Galić i Anita Ercegovac.

Obnavljanje zavjeta

Istaknula je kako ova manifestacija uz promociju povijesti i kulture te promociju prirodnih ljepota, ove godine ima i vjersku dimenziju, točnije obnavljanje zavjeta hrvatskog naroda Gospi velikoga Hrvatskog krsnog Zavjeta.

Dječja alka i brojne skupine na Dječjim Zvonimirovim danima

Novina ove godine su Dječji Zvonimirovi dani na kojima će nastupiti Vučkovića dječja alka Sinj, Red vitezova Ružice grada, Kontea, Plesne skupine Ninije, Kazalište djece i mladih Pinokio i Vitezovi kralja Zvonimira.

U Škafiću i A3 Večeri vitezova

Još jedna novost su i after party-ji koji će se dogoditi u petak i subotu pod nazivima Knjight Night ili Večer vitezova.

U petak će Knight Night biti u Škafiću, a u subotu u A3, a svi koji budu kostimirani moći će kupiti piće po jeftinijoj cijeni.

Na taj način se, kazala je predsjednica organizacijskog odbora, ostvaruje ideja i intencija o uključivanju cijeloga grada u Zvonimirove dane.

Kostimirajte svoju djecu

Na tom tragu pozvala je i roditelje da kostimiraju svoju djecu i daju im rekvizite jer “svako dijete može biti vitez i kraljevna”.

HŽ daje 40 posto popusta

Na današnjoj konferenciji govorila je i ravnateljica kninske Turističke zajednice Matea Lozančić koja je je obavijestila o popustu od 40 posto kojega će HŽ dati svim putnicima u Knin – posjetiteljima manifestacije i to od 7. do 10. lipnja.

I. Š.

 

Izbornik