U Kninu jučer dvije prometne nesreće i krađa mobitela


U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 21:10 sati u Golubiću je teže ozlijeđena 57-godišnja putnica osobnog automobila, koja je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Knin, izvijestili su iz PU Šibensko-kninske.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola, pri upravljanju osobnim automobilom Opel Astra, šibenskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja, stanju i osobine ceste (kolnik mokar) u lijevom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i naletio na betonski ogradni zid mosta, koji se nalazi sa istočne strane kolnika, pojasnili su iz policije.

Protiv 59-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Sinoć oko 23 sata dogodila se i prometna nesreća (na slici) na križanju Gotovčeve i Šuškove. Detaljnijih informacija iz policije nemamo, što znači da je nastala samo materijalna šteta.

Jučer je u Kninu prijavljena i jedna krađa. Naime, nepoznati počinitelj jučer je u popodnevnim satima 34-godišnjakinji otuđio mobitel.

Protiv nepoznatog počinitelja bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenog mobitela.

I. Š.

Izbornik