Robert Marić pozvao članstvo HDZ-a na zajedništvo


Kandidat za predsjednika kninskog HDZ-a Robert Marić koji je izgubio unutarstranačke izbore od Nikole Blaževića uputio je na svom Facebook profilu poruku članovima stranke:

“Drage članice i članovi HDZ-a Knin, svima koji su izašli na izbore za predsjednika GO Knina želim uputiti riječi iskrene zahvale.

Isto tako zahvaljujem svima koji su glasovali za mene, ali ne želim izostaviti ni članove koji su glas dali mom protukandidatu Nikoli Blaževiću, kojem još jednom čestitam na pobjedi.

S obzirom da je na ove izbore izašlo preko 80% članova koji žive i rade u Kninu, može se slobodno tvrditi da se radilo o svojevrsnom ”festivalu demokracije”.

Uz nadu da će novi predsjednik, obzirom na izborne rezultate učiniti izniman napor u konsolidaciji naše stranke i objedinjavanju svih subjekata ovog izbornog procesa, još jednom bih pozvao sve članice i članove da zaborave na osobne razlike i da po pitanju stranke učine sve potrebno da se ostvari nikad potrebnije zajedništvo.”, stoji u poruci Roberta Marića.

I. Š.

Izbornik