Častan poraz u hramu hrvatske odbojke


Danas su odbojkašice Mladosti 2000 odigrale utakmicu u Kaštel starom, protiv domaće ekipe Kaštela Cemex, piše Feral News.

Samo spominjanje imena Kaštela ima samo jednu asocijaciju – odbojka. Prvo treba pohvaliti domaćina koji je Mladostašice ugostio kao prave sportske prijatelje.

Utakmica je bila jedna od najljepših koju su Kninjanke odigrale u zadnje vrijeme. Velika borbenost, “bacanje” na pod za svaku loptu i dobra tehnička izvedba koji pokazuju da naše cure napreduju iz dana u dan.

Prvi set je bio najuzbudljiviji, cure su se držale do 21:21, nakon čega se dogodio pad koncentracije i gubitak seta. U drugom setu isto dobra igra, ali prejakim Kaštelankama se nismo mogli oduprijeti. Treći set je opet bio uzbudljiv i neizvjestan, ali je možda i ponajviše visina došla do izražaja što je uzrokovalo gubitak seta i častan poraz.

S obzirom da se radi o jednoj od najboljih ekipa u Hrvatskoj, mlade odbojkašice iz Knina mogu biti sretne i zadovoljne s onim što su postigle. Pohvala trenerici i svakoj igračici koja je sudjelovala – Marijana (kapetan), Anastasia, Marija, Anja, Gabirela, Josipa, Michaela, Andreja i Sara.

Iduće kolo je u Kninu protiv Gusara iz Omiša, a mlađe kadetkinje sutra igraju protiv Šibenika 91 i Bibinja.

Tekst i foto: Feral News

Izbornik