• Naslovna
  • Politika
  • Povjerenstvo HDZ-a Knin: Priopćenje Kluba vijećnika HDZ-a nije službeni stav stranke

Povjerenstvo HDZ-a Knin: Priopćenje Kluba vijećnika HDZ-a nije službeni stav stranke


Nakon gradske vijećnice Marije Ćurić iz Mosta te Kluba vijećnika HDZ-a u kninskom Gradskom vijeću, priopćenjem se večeras oglasilo i Povjerenstvo HDZ-a Knin na čelu s povjerenikom Nikolom Blaževićem.

Povjerenstvo drži da je obraćanje Kluba vijećnika HDZ-a bilo neovlašteno.

“Kako je iz objavljenog priopćenja vezanog uz drugi dio tematske sjednice nedvojbeno da se Klub vijećnika HDZ-a samostalno i neovlašteno upustio u raspravljanje o političkim problemima izvan sfere svojega djelovanja dužni smo izvijestiti javnost da javno objavljeno priopćenje Kluba vijećnika HDZ-a nije službeni stav stranke spram političkog problema koji objektivno postoji”, stoji između ostaloga u priopćenju Povjerenstva HDZ-a u kojem se ne štedi  ni gradska vlast.

“HDZ je izrazito zabrinut za provedbu Intervencijskog plana od strane aktualne vlasti koja ničim ne odaje kapacitete za njegovu provedbu”, stoji u obraćanju kojega potpisuje povjerenik HDZ-a za Knin Nikola Blažević.

U ovom očitovanju na tapetu su i ad hoc izmjene Intervencijskog plana.

“Aktualna vlast u nedostatku pravih rješenja za nove AD hoc izmjene Intervencijskog plana pokušava u isti inkorporirati svoja predizborna obećanja koja ne mogu izvršiti na drugi valjani način”, stoji u priopćenju kojega u cijelosti možete pročitati OVDJE

I. Š.

Izbornik