• Naslovna
  • Društvo
  • Danas kreće prodaja ulaznica za Maskenbal u Domu HV-a; Donosimo program

Danas kreće prodaja ulaznica za Maskenbal u Domu HV-a; Donosimo program


Od danas kreće prodaja ulaznica za Maskenbal koji će se održati u restoranu Doma HV-a u subotu, 10. veljače u 20 sati uz nastup benda Mile Perkov & Johnny Walkers band te uz večeru i bogatu lutriju

Karte se od danas po cijeni od 30 kuna mogu kupiti u uredu kninske Turističke zajednice.

Ukoliko, zbog vremenskih uvjeta, bude nekih izmjena u vezi povorki, organizator će na vrijeme izvijestiti. Po vremeskoj prognozi, kiša ipak ne bi trebala promijeniti plan i program.

Karnevalski vikend se po prvi puta organizira u Kninu, a trajat će od petka, 9. veljače u podne do nedjelje, 11. veljače kada nas u 14 sati očekuje Velika karnevalska povorka kao finale cijeloga Karnevala.

Događanja će organizirati tim predvođen Gradom Kninom, kninskom Turističkom zajednicom, Karnevalskom udrugom i aktivistima koji su se iskazali u nedavnoj organizaciji Adventa.

Karnevalski vikend otvorit će Dječja karnevalska povorka prekosutra, u petak, 9. veljače u 12 sati čiji polazak će biti od Osnovne škole Domovinske zahvalnosti. Uz povorku nas očekuju glazba, animatori i radionica brazilske glazbe kroz Capoeiru, a bit će uključeni i Udruga Grabarije s konjima te kninski Magareći rezervat. Naravno, bit će tu i bombona i fritula, a povorku će predvoditi jedan zanimljiv lik iz crtića i to na konju.

Istoga dana u večernjim satima u Cafe baru Mozart će se s početkom u 22 sata održati Brazilski show uz brazilske animatore, Samba show i plesačice iz Brazila te Capoeira show s akrobacijama.

Iste večeri, u petak 9. veljače, ali u Cafe baru A3 i u organizaciji Udruge Atribut s održat će se 14-e po redu tradicionalne maškare uz koncert finalista prošlogodišnjeg Supertalenta – Scidefility Orchestra.

Tradicionalni Maskenbal u restoranu Doma HV-a održat će se u subotu, 10. veljače s početkom u 20 sati uz nastup Mile Perkova & Johnny Walkers banda i tombolu. Ulaznica je 30 kuna, a moći će se nabaviti na ulazu.

Veliko finale Karnevalskog vikenda s Velikom Karnevalskom povorkom uslijedit će u nedjelju, 11. veljače u 14 sati, a povorka također kreće od Osnovne škole Domovinske zahvalnosti. Nastupit će limena glazba i Mažoretkinje Vrbovec, MK Stormriders, MK Tenen, Hollister McChapter Knin te Mile Perkov & Johnny Walkers band.

Turistička zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane udruge i karnevalske grupe da se prijave za sudjelovanje u Dječjoj i Velikoj Karnevalskoj povorci.

Prijavnica za Dječju karnevalsku povorku je OVDJE, a za Veliku karnevalsku povorku OVDJE

Ispunjene prijavnice se mogu dostaviti u ured kninske Turističke zajednice (Tuđmanova 24) ili na e-mailove: josipa@tz-knin.hr i director@tz-knin.hr

I. Š.

Izbornik