• Naslovna
  • Društvo
  • Emmyjem nagrađena američka novinarka Ashley Colburn promovira turističke ljepote Knina

Emmyjem nagrađena američka novinarka Ashley Colburn promovira turističke ljepote Knina


U rujnu se u Hrvatskoj od Zagreba do Dubrovnika snima serijal “Discover Croatia – Exploring Route” u okviru istoimenog online turističkog projekta kojeg je pokrenula zagrebačka agencija Dhar media u suradnji s američkom televizijskom voditeljicom i producenticom Ashley Colburn s ciljem promocije Hrvatske putem svih kanala na internetu, uključujući i društvene mreže.

Cilj je da se ti sadržaji što više dijele putem interneta bez ograničenja, što će, kako vjeruju svi u projektu, dodatno promovirati Hrvatsku i privući više turista iz cijelog svijeta.

U projekt je uvrštena i promocija turističkih ljepota Knina, a u povodu toga američku novinarku Ashley Colburn su u organizaciji kninske Turističke zajednice i Kninskog muzeja na tvrđavi dočekali kralj Zvonimir, kraljica Jelena i Vitezovi kralja Zvonimra.

Američka novinarka bila je oduševljena kraljevskim dočekom.

– Volim Hrvatsku i sve vezano za nju i zaista bih mogla ovdje živjeti. Nikad se ne zna, mogla bih ostati ovdje duže od samog snimanja. Jednog bih dana voljela imati hrvatsko državljanstvo, jer Hrvatska me je od početka zadivila i ukrala moje srce – izjavila je Ashley.

Recimo i da su u susretu s američkom novinarkom  Vitezovi kralja Zvonimira bili Vladimir Ganić, Krešimir Mandić, Ana Bebek, Ivan Merša, Antonija Bošnjak, Kristina Grabovac i Darko Bubreg. Rolu kralja Zvonimira odigrao je Ante Nadomir Tadić Šutra, a kraljica Jelena bila je Barbara Alilović.

 

Izbornik