• Naslovna
  • Sport
  • Sestre Jelić iz Olympica najbolje kadetkinje u Hrvatskoj

Sestre Jelić iz Olympica najbolje kadetkinje u Hrvatskoj


Matea i Ela Jelić članice Taekwondo kluba Olympic Knin proglašene su na skupštini Hrvatskog taekwondo saveza za najbolje kadetkinje u državi u svojim kategorijama prema bodovanju Nacionalne rang liste.

Naime, natjecateljska komisija HTS-a je u siječnju ove godine napravila popis turnira iz Kalendara aktivnosti HTS-a koji su bili obuhvaćeni za bodovanje sportaša kadetskog i juniorskog uzrasta za Nacionalnu rang listu za 2017. godinu.

Prema sedam obuhaćenih turnira koje je komisija odredila, dvije članice Taekwondo kluba Olympic Knin dospjele su na 1. mjesto sa najvećim brojem prikupljenih bodova u kategorijama u kojima nastupaju.

Ovim rezultatom se klub Olympic, koji djeluje tek dvije godine, našao među svega pet klubova u RH koji su imali po dvije najbolje kadetkinje.

– U rujnu smo napunili dvije godine, a jedna smo od najbrojnijih udruga u gradu. Radostan sam na ovu statistiku jer smo se našli u vrhu, među najjačim klubovima u državi. S osmijehom na licu dočekujem godine ispred nas – kazao je osnivač i glavni trener TK Olympic Knin Stipe Jarloni.

I. Š.

Izbornik