Foto: Puno adventskih događanja zadnjih dana u knjižnici


Zadnjih dana je puno veselih i kreativnih adventskih događanja u knjižnici.

Čaroliju Adventa u knjižnicu je prekjučer donio Čarobni svijet, a njegovi mali i veliki članovi  ukrasili su Dječji odjel knjižnice kako bi se još ljepše osjećala sva ostala djeca koja će posjetiti knjižnicu u ovom blagdanskom razdoblju.

Adventska događanja u knjižnici nastavljena su jučer svečanim otvorenjem prve izložbe dječijih radova s božićnom tematikom autora Malih istraživača iz OŠ dr. Franje Tuđmana pod vodstvom učiteljice Mirjane Gudelj.

Učenici su videom prikazali kako su svijeće, sapuni i magneti nastali te koje su tajne sastojke koristili kako bi im radovi bili mirisni i što ljepši. Za glazbeni dio zadužen je bio učenik Luka Krstanović. Knjižnica je još jednom bila pretijesna, ovaj put za roditelje ovih kreativaca. Izložba je otvorena do ponedjeljka 18. prosinca 2017. Barem ono što je od nje preostalo jer su roditelji kupovinom pokojeg izložbenog proizvoda doprinijeli daljnjem razvoju kreativnosti u tvornici radova Malih istraživača.

Kako bi i današnje jutro prošlo u blagdanskom raspoloženju pobrinule su se djelatnice Nacionalnog parka Krka i učenici 4a razreda 0Š dr. Franje Tuđmana sa svojom učiteljicom Jasnom Brečić, ali i Dobra vila i Nosonja. Čestitkama izrađenim na ovoj radionici učenici 4a poželjet će svojim najmilijima puno lijepih želja. A da neke njihove već danas budu ostvarene potrudili su se Dobra vila koja je oslikala njihova lica i Nosonja koji nije zaboravio ponijeti slatkiše.

Izvor vijesti i foto: Narodna knjižnica Knin

Izbornik