Izvještaji s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

ŠPIGETI: NK JOSO BEGO – NK DINARA 3:1 (1:0)

Strijelci: Franjo Burić, Ivan Svirčić i Tomislav Brnić- Boće (NK Joso Bego), a Antonio Raič (NK Dinara)

U susretu dvije najbolje momčadi lige domaćin je bio za nijansu bolji i na kraju zasluženo pobijedio. Golovi su bili lijepi i efektni. Gosti su došli na utakmicu sa 18 dječaka, svi su igrali i pokazali zavidno nogometno znanje. Domaći dječaci su u ovom momentu biološki moćniji i agresivniji,što im je u konačnici donijelo pobjedu. Čestitke svim sudionicima utakmice, jer nije bilo lako igrati po vrlo teškom i blatnjavom terenu.

TIĆI: NK MIHOVIL (ŠIBENIK) – NK DINARA 0:5 (0:2)

Strijelci: Leonardo Štrbac (2), Filip Mandić, Sandro Rajić i Paolo Štrbac.

Gosti su bili dominatni tijekom cijelog susreta i vrlo lagano su pobijedili visokim rezultatom. Ovo su utakmice u kojoj su nastupali svi dječaci i jako zadovoljni su se vratili doma. Domaći dječaci su se borili, dali svoj maksimum, ali nedovoljno za kvalitetnu ekipu iz Knina. Kninjani, kvalitetniji ,uigraniji i bez obzira na loš teren pokazali su svoje nogometno umijeće.
STARIJI PIONIRI: NK MIHOVIL – NK DINARA 4:1 (3:1)

Strijelci: Viktor Kale (3) i Vukičević Svetin (NK Mihovil), a Gabriel Hrga (NK Dinara)

Domaći pioniri su pobijedili na ovoj utakmici, ali dešavanja na terenu ne idu im u prilog. Gosti iz Knina su dobrim dijelom utakmice bili ravnopravni, imali svoje prilike, međutim nisu ih iskoristili. Vjerovatno, dobrim djelom je utjecao i lom ruke Ante Zore (nespretan pad) koji je ostavio traga na njegovim kolegama, tako da su prosto nestali sa igrališta. Domaćinu čestitke na pobjedi, a našem Anti želimo brz oporavak i povratak na zeleni travnjak.

KADETI: NK DINARA – NK ARBANASI (ZADAR) 3:0 (2:0)

Strijelci: Ivan Babić (2) i Srećko Karna.

Kadeti NK Dinara su odigrali najbolju i najzreliju utakmicu polusezone. Tijekom cijelog susreta su dominirali i kontrolirali zbivanja na terenu. Igra je bila puna predivnih akcija gdje je cijela momčad sudjelovala u njihovom kreiranju. Kolektivnom igrom su izbacili na površinu kapetana Babića koji je postigao dva prelijepa gola van kaznenog prostora, a S.Karna silovitim prodorom i egzekucijom najavio borbu za najboljeg strijelca lige. Gosti su imali par polu prigoda, međutim domaća obrana ih je na vrijeme otklonila. U fer i korektnoj utakmici mladi sudac Danijel Radić iz Kijeva odlično je obavio svoju zadaću.

Izbornik