Izvještaji s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić 

ŠPIGETE:

NK Dinara – NK Došk 0:0

U susjedskom sučeljavanju nije bilo golova. Obje momčadi su se borile do krajnje granice izdržljivosti, gdje su obrane na čelu sa vratarima odradile veliki dio posla. Šteta što nije bilo zgoditaka, jer ovoj lijepoj predstavi, samo su oni nedostajali.

TIĆI:

NK Dinara – NK Došk 2:0 (0:0)

Strijelci: Zvonimir Matić i Leonardo Štrbac

Domaći dječaci su cijeli susret dominirali i velikom upornošću su slomili čvrsti bedem Drnišana u drugom poluvremenu. Svi dječaci su pružili dopadljiv i lijep nogomet, a domaća momčad iz utakmice u utakmicu raste i treba očekivati u budućnosti još bolje izvedbe.

STARIJI PIONIRI:

NK Joso Bego – NK Dinara 3:2 (3:0)

Strijelci: Edi Ban (2) i Bepo Žarkov za domaćina, a Matej Ilić i Toni Ivić za goste.

Gosti se nisu niti snašli, a već su u 12 minuti gubili sa 3:0. Do kraja poluvremena još su obje momčadi promašile po jednu priliku. U drugom poluvremenu dječaci NK Dinara su odigrali izvanredno, postigli dva zgoditka, ali i propisno su se izpromašivali. Gostujući napadači su promašili šest “mrtvaca” i po prigodama trebali su pobijediti. Nogomet je još jedan put pokazao koliko je okrutan i kako te lopta kazni,ako nisi ušao ozbiljno u utakmicu.

KADETI:

NK Vodice -NK Dinara 2:2 (1:2)

Strijelci: Toni Ivić (2) za domačina, a Arijan Komazec (2) za goste.

Odavno kadeti NK Dinara nisu odigrali zreliju utakmicu. Poveli su sa dva gola razlike, dominirali, a onda sudac utakmice Luka Vlahov isključuje prestrogo beka gostiju Glavočevića i iz tog slobodnog udarca domaćin postiže zgoditak. U drugom poluvremenu gosti su i sa igračem manje bili bolji,stvarali prigode, da bi u zadnjim sekundama greškom uže obrane primili lagan zgoditak. Sve u svemu domaćin je došao do boda vrlo sretno, a gostima ostaje zadaća da ove utakmice trebaju ranije riješiti,a zato je bilo puno prilika.B ez obzira na izgubljena dva boda kninski mladići mogu biti jako zadovoljni svojom prezentacijom.

Izbornik