• Naslovna
  • Sport
  • Odlične odbojkašice: pobjeda protiv Galeba (Biograd) i hrabro protiv Kaštela Cemex

Odlične odbojkašice: pobjeda protiv Galeba (Biograd) i hrabro protiv Kaštela Cemex


Nakon jutarnjeg otvorenja sezone najmlađih odbojkašica na županijskom natjecanju iz mini odbojke, popodne je nastavljen bogat odbojkaški program u Kninu.

Prvo su na teren izašle mlađe kadetkinje, a s druge strane mreže se nalazila mlada ekipa Galeba iz Biograda. Prvih nekoliko poena su mladostašice odigrale u grču, ali kada su vidjele da mogu odigrati dobro stvari su se promijenile. Servis je bio odličan, prijem vrlo dobar, a broj tehničkih pogrešaka se sveo na minimum. To se odrazilo već u prvom setu koji su domaće cure uvjerljivo dobile. Kasnije su sve igračice dobile šansu što se nije odrazilo na rezultatu i utakmica je završena sa uvjerljivih 3:0 u korist Mladosti 2000.

Nakon toga su starije cure igrale protiv ekipe Kaštel Cemexa. Već na zagrijavanju se vidjela razlika izmeu dvije ekipe. Naša najviša igračica je manja od svih igračica iz protviničke ekipe. Unatoč fizičkoj nadmoći (i kvalitativnoj!) naše cure su se hrabro držale, borile i u sva tri seta uhvatile po petnaestak poena, što se može smatrati dobrim rezultatom.

Ono što je najvažnije, obje utakmice su prošle u fer i sportskoj atmosferi na zadovoljstvo domaćina, ali i gostiju.
Ove dvije utakmice nam pokazuju da nas čeka sezona dobre odbojke u Kninu.

Izvor informacije i foto: Feral News

Izbornik