• Naslovna
  • Kultura
  • Večeras u Gospodarskoj komori otvorenje izložbe fotografija “Fotodoručak pod tvrđavom” te izložbe keramike

Večeras u Gospodarskoj komori otvorenje izložbe fotografija “Fotodoručak pod tvrđavom” te izložbe keramike


Večeras će se u prostoru Hrvatske gospodarske komore u 20 sati otvoriti izložba fotografija ”Fotodoručak pod tvrđavom” te izložba keramičkih radova kninskih amatera.

Izložba fotografija ”Fotodoručak pod tvrđavom”, nastavak je aktivnosti od 27. svibnja ove godine kada je u Kninu boravilo 21 fotograf iz cijele Hrvatske. Ti fotografi su po osobnom izboru fotografirali kninske znamenitosti i prirodne ljepote, a odabrana djela (po jedna fotografija od svakog sudionika) bit će izložena na ovoj izložbi.

Na izložbi keramike bit će izloženi radovi desetak kninskih keramičara. Nastavak je to rada skupine amatera koji su osnovna znanja i vještine savladali kroz program ”Izrada dekorativnih predmeta od gline” koji je tijekom 2016. godine provelo Pučko učilište. Na izložbi će biti prikazano stotinjak radova.

Ova kulturna događanja u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 22. obljetnice VRO Oluja organizira Pučko otvoreno učilište Knin u suradnji s Likovnom udrugom Knin.

I. Š. 

Izbornik