• Naslovna
  • Sport
  • Sutra zadnji dan za prijavu na Oluja kup; Do sada se prijavilo 15 timova

Sutra zadnji dan za prijavu na Oluja kup; Do sada se prijavilo 15 timova


Sutra je zadnji dan za prijavu na četvrti po redu Oluja kup,  nogometni turnir humanitarnog karaktera kojega organizira Udruga navijača hrvatske reprezentacije Sinovi Oluje.

Do sada se prijavilo 15 timova. Uplate su 300 kuna po momčadi i primaju se do sutra kada će biti i izvlačenje parova. Timovi na terenu imat će 5+1 igrača, a igrat će se dva puta po 15 minuta. Prva tri tima dobit će pehare.

Turnir će se i ove godine održati na igralištu OŠ Dr. Franje Tuđmana i to od srijede 26. do nedjelje, 30. srpnja, a ulaz za gledatelje bit će slobodan.

Ukoliko se prijavi manje od 16 timova, turnir će započeti dan kasnije, u četvrtak, 27. srpnja. Svi timovi bit će pravovremeno obavješteni o terminima utakmica i svim ostalim detaljima, a sve novosti u vezi turnira mogu se pratiti na facebook stranici “Sinovi Oluje”.

Oluja kup 2017. održava se u povodu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Na turniru će se opet organizirati i velika humanitarna lutrija s bogatim nagradama, a sav prihod namijenit će se za kupnju opreme za trening djeci iz Karate kluba Knin.

Za nagrade za lutriju zainteresirani se još mogu javiti i to na brojeve mobitela: 091/896 65 24 ili 091/539 79 65. Ovaj humanitarni moment postaje već zaštitni znak turnira i svaki put se uključuje sve više sponzora te su nagrade bogatije.

Prije početka turnira organizatori će kod Spomenika hrvatske pobjede Oluja 95 položiti vijenac za sve poginule hrvatske branitelje.

Gosti na turniru bit će kninski prijatelji iz MNK Karlobag, a u okviru događanja predviđena je i revijalna utakmica djece iz NK Dinare, budućih zvijezda Oluja kupa.

I. Š.

Izbornik