• Naslovna
  • Sport
  • Završen Royal Tenen Spin Cup: Pobjeda Amera Hadžimešića

Završen Royal Tenen Spin Cup: Pobjeda Amera Hadžimešića


Spin kupU subotu je u Kninu završen prvi Royal Tenen spin Cup koji je protekao u odličnoj atmosferi i  odličnom ribolovu, ali uz ekstremno visoke temperature.

Pobjedu je odnio Amer Hadžimešić iz Sarajeva sa 15 negativnih bodova i 15 riba, drugi je bio Boris Ladan iz Jajca, inače trostruki prvak BiH sa 17 negativnih bodova i 30 ulovljenih riba, a treći je bio, a treći je bio Anto Mrkonja iz Knina, najjača kninska uzdanica na kupu sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani, ali sa 13 ulovljenih riba.

Moramo pohvaliti i Kninjanina Maria Abramovića koji je osvojio izvrsno četvrto mjesto sa 20 negativnih bodova i 18 ulovljenih riba, kojemu je odličje umaklo za jednu ribu u zadnjoj rundi.

– Na kupu je nastupilo 40 natjecatelja i svi su bili zadovoljni kako organizacijom, tako i rijekom, ribom, ambijentom i našim gradom – izvijestio je glavni organizator događaja, Boris Šiljeg iz ŠRD Krka te se zahvalio svima koji su pomogli.

– Još se jednom moramo iskreno zahvaliti Gradu Kninu na pomoći i na prepoznavanju važnosti povakvog događaja. Zahvaljujemo se  i Savezu  Športova rada Knina, Ekološkoj udruzi Krka, Turističkoj zajednici grada Knina, gospođi Ljiljani Bićanić na smještaju, restoranu Tvrđava na gostoprimstvu, našim dragim članovima ribolovne udruge koji su također dali svoj maksimum za ovaj Kup i, naravno, Huknetu koji nas uvijek prati. Posebno hvala i našim sponzorima, a to su Pontoon 21 Anglers Zone iz Ogulina, Pangea iz Šibenika, Barka d.o.o. iz Splita te Monarch Dok iz Vinkovaca. Na kraju svakako hvala i svim sudionicima, jer ipak su oni glavni u ovoj priči, a bez njih ne bi bilo ni ovakvog događaja. Iskreno se nadamo da se vidimo i sljedeće godine na istom mjestu i u još većem broju – poručio je Boris Šiljeg.

Izbornik