• Naslovna
  • Kultura
  • Danas u 18 sati na veleučilištu predavanje Semira Osmanagića

Danas u 18 sati na veleučilištu predavanje Semira Osmanagića


Narodna knjižnica Knin organizira večeras predavanje dr. sc. Semira Osmanagića, pronalazača bosanskih piramida.

Bosanskohercegovački nezavisni istraživač svjetskoga glasa dr. sc. Semir Osmanagić održat će predavanje u velikoj dvorani kninskog Veleučilišta Marka Marulića danas u 18 sati, a ulaz je slobodan.

Predavanje je nazvano “Energija bosanskih piramida”, a u fokusu će biti rezultati istraživanja bosanskih piramida koji nedvosmisleno dokazuju da su najstarije piramide građene kao energetski strojevi koji emitiraju superbrze Tesline skalarne valove u svemir, dok se energija piramida može upotrebljavati u ljekovite svrhe, unapređenje molekularne strukture vode i hrane te razvoj aure i duhovnih čula, stoji u najavi predavanja.

Svjetski poznati nezavisni istraživač i promotor “zabranjene povijesti” i “zabranjene arheologije” te istraživač misterija nestalih predpotopnih naprednih civilizacija, posebno poznat po otkriću bosanskih biramida, kninskoj će publici svoje teorije predstaviti u okviru ovogodišnje međunarodne turneje u kojoj je održao ili će održati predavanja u brojnim gradovima od SAD-a, preko Izraela i Turske do Rusije i Kine.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik