• Naslovna
  • Društvo
  • Udruga Sveti Bartolomej: Neki građani parkiraju automobile na nogostupu, ispred ulaza i na mjestima rezerviranima za osobe s invaliditetom

Udruga Sveti Bartolomej: Neki građani parkiraju automobile na nogostupu, ispred ulaza i na mjestima rezerviranima za osobe s invaliditetom


Neki građani parkiraju automobile na nogostupu, ispred ulaza i na mjestima rezerviranima za osobe s invaliditetom, upozorava Udruga osoba s invaliditetom Sveti Barolomej u priopćenju kojega potpisuje predsjednik udruge Josip Blažević.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani sugrađani, ovim putem vas pozivam da izbjegavate punjenje državnog proračuna iz vašeg džepa. Kako izbjeći pražnjenje džepa? Izbjegavajte parkiranje na nogostupu, ispred ulaza i na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom koje posjeduju znak pristupačnosti.

Kazna za parkiranje na nogostupu oko niste ostavili prolaz od 1 metra širine izbit će vam iz džepa 300 kuna, a kazna za parkiranje na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom koje posjeduju znak pristupačnosti izbit će vam iz džepa 700 kuna.

Ne želim vam držati moralne predike ali ne želim ni da prozivate Udrugu osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej i njene članove zbog vaše neodgovornosti.

Poštivajte Zakon o sigurnosti na cestama na obostrano zadovoljstvo.”,

stoji u priopćenju.

Izvor: http://uosisb-knin.hr

Izbornik