• Naslovna
  • Crna kronika
  • Uhićen 34-godišnjak: Dilao drogu, krao, prijetio, razbijao inventar u policijskoj postaji

Uhićen 34-godišnjak: Dilao drogu, krao, prijetio, razbijao inventar u policijskoj postaji


Uz kaznenu prijavu za devet kaznenih djela u pritvoru je završio 34-godišnjak i to radi dilanja droge, krađe, razbijanja inventara u policijskoj postaji i automat klubu te prijetnje pravosudnom djelatniku.

Evo i cjelovitog izvještaja PU Šibensko-kninske.

U Policijskim postajama Drniš i Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari i to na štetu tvrtke iz Knina i ove Policijske uprave te po jedno kazneno djelo teške krađe, krađe i prijetnje.

Postupajući po ranije zaprimljenim saznanjima, jučer 19. siječnja u jutarnjim satima u Gornjim Planjanima je pretragom kuće koju koristi osumnjičeni pronađeno ukupno 127,70 grama zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu za koju je utvrđeno da pripada osumnjičenom. Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku tog dana u Kninu je pretražen i stan osumnjičenog gdje je pronađeno i od njega oduzeto 17,6 grama zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom prošle godine u Kninu  u dva navrata prodao neutvrđenu količinu ove droge konzumentima s tog područja. Osim toga je utvrđeno da je osumnjičeni početkom siječnja mjeseca u Kninu u tamošnjem automat klubu oštetio aparat, a tijekom kriminalističkog istraživanja u Policijskoj postaji Knin je oštetio inventar, pri čemu je nastala ukupna šteta od nekoliko tisuća kuna. Utvrđeno je i da je osumnjičeni početkom siječnja u Drnišu provalio u tamošnju auto praonicu, a u Kninu iz trgovine zagrebačke tvrtke je otuđio robu, pri čemu nastala ukupna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Tijekom ovog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je ozbiljno prijetio 55-godišnjaku, kao službenoj osobi pravosudnog tijela, u vezi s njegovim radom.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

 

Izbornik