• Naslovna
  • Sport
  • Odbojkašice Mladosti 2000 započele natjecanje u 3. ligi

Odbojkašice Mladosti 2000 započele natjecanje u 3. ligi


Piše: Željko Tomljenović

Odbojkašice Mladosti 2000 iz Knina su se od ove sezone uključile u 3. hrvatsku ligu jug (od Zadra do Makarske) kao nova i najmlađa ekipa u ligi. Osim trenerice sve igračice su mlađe od 16 godina.

Prvu utakmicu su igrale protiv dobre i kvalitetne ekipe Šibenik 91.

Prvi set su gošće dobile bez većih problema, zahvaljujući neiskustvu naših cura. Međutim, naše cure kad su shvatile kako imaju i kvalitetu i znanje drugi set su krenule izvrsno, imale set loptu na 24:23, ali uz malo nesreće su izgubile set 27:25. Sve cure iz prve postave su dale svoj maksimum i umalo uzele set što bi bio sjajan uspjeh za njih. Treći set je također otišao na stranu gostiju koje su se morale pomučiti da ga osvoje.

Sve u svemu, treba reći kako je budućnost kninske odbojke dobra i da će vrlo brzo naše cure osvajati poneki set, pa i utakmice. Slijedeći vikend i prva ekipa i mlađe kadetkinje igraju u Zadru.

Na slici: gornji red: Anastasia Jakovljević, Marijana Hrga, Barbara Piplica, Sanja Miloš, Mihaela Džalto, Barbara Jović; Donji red: Matea Bužonja, Milana Bukorović, Anja Anić – Bare i Sara Petović.

Pohvale i sutkinji Mariji Bužonji koja je imala “vatreno krštenje” u službenoj utakmici HOS-a.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik