• Naslovna
  • Crna kronika
  • Knin: Maloljetnik automobilom udario u dvije pješakinje; jedna teže ozlijeđena

Knin: Maloljetnik automobilom udario u dvije pješakinje; jedna teže ozlijeđena


PolicijaTrakaJedna pješakinja je teže, a druga lakše ozlijeđena nakon što ih je sinoć oko 21.10 sati u Ikičinoj ulici u Kninu udario automobil kojim je upravljao maloljetnik.

Do nesreće je došlo kada je maloljetnik iz Knina upravljajući osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje zbog neprilagođene brzine lijevom bočnom stranom vozila udario u dvije pješakinje, obje 51-godišnjakinje i obje iz Knina, koje su se kretale uz rub kolnika ususret vozilu, pri čemu je jedna pješakinja zadobila teže tjelesne ozljede i nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Knin je prevezena na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, dok je druga pješakinja zadobila lakše tjelesne ozljede i zadržana je na liječenju u Općoj bolnici Knin, izvijestili su iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Maloljetni vozač je napustio mjesto događaja, ali je od strane policijskih službenika pronađen.

Prema maloljetniku će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenim osobama. Bit će podignut i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izbornik