Bliži nam se Terraneo festival u Šibeniku


phpThumb_generated_thumbnailjpg’The Prodigy su razvalili Main stage!’, ’Prodigy “zapalio” Petrovaradinsku tvrđavu’, ‘Treću večer obilježila Prodigy eksplozija’, ‘Prodigy zatresao bedeme Petrovaradina’, ‘Ratnici iz “Prodigya” pokorili “Exit”!’ su naslovi novinskih članaka kojima je u superlativu opisan nastup benda The Prodigy na upravo završenom Exit festivalu.

Ne samo da je njihov nastup okarakteriziran kao najbolji, najžešći i najeksplozivniji, The Prodigy su potukli rekord posjete glavne festivalske bine Exita sa preko 40 000 ljudi, koliko ih je slušalo u petak, 12.srpnja.

The Prodigy su u odličnoj formi, a priliku da ih hrvatska publika vidi i čuje imaće već 7. kolovoza, kada će ovaj legendarni sastav dovesti svoj ’Ratnički ples’ na Terra stage festivala Terraneo festivala u Šibeniku!

Ovi ljudi su neuništivi! Njih možete voliti ili mrziti, ali nitko ne može osporiti činjenicu da su The Prodigy prava koncertna atrakcija, a to su naši gosti Liam, Keith i Maxim, po ko zna koji put, dokazali i na ovogodišnjem Exit festivalu, kada su, već po navici, napravili nogometnu atmosferu na prepunom Main stageu i održali još jedan koncert za pamćenje, navodi internet portal Telegraf iz Srbije. Portali u regiji slažu se u ovoj ocjeni, pa tako 24sata.hr piše: Odradili su pravi spektakl! The Prodigy su definitvno zvijezde ovogodišnjeg Exit festivala, tportal.hr ističe nevjerojatnu energiju sastava Prodigy, a srpski portal Mondo dodaje: The Prodigy su razvalili Main stage!

Osim The Prodigy, ove godine od 07. do 09. kolovoza na Terraneo festivalu u Šibeniku nastupit će i My Bloody Valentine, Wu-Tang Clan, Aloe Blacc, Azealia Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, dok će se u okviru Red Bull Music Academy predstaviti Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl… Program po danima i informacije o izvođačima možete pronaći na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com

Zahvaljujući MasterCard Europe, Erste Card Clubu i Erste banci – Terraneo festival ove godine postaje tehnološki najnapredniji događaj ovakve vrste u Hrvatskoj i prvi festival u Hrvatskoj koji uvodi posebnu festivalsku karticu i beskontaktno plaćanje MasterCard® i Maestro® beskontaktnim karticama!

Trenutna cijena festivalskih ulaznica iznosi 419kn a kamp ulaznica 200kn plus 21kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu. U prodaji su i dnevne ulaznice po posebnoj cijeni od 200 kuna. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr te novo – u šibenskom klubu Azimut.

Detalje o ponudi kampa, izvođačima, popratnim sadržajima, akcijama, galerijom slika, kao i načinima kupovine karata, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com.

Izbornik