• Naslovna
  • Kultura
  • Video: Novi spot kninskog repera Shinera s ciljem očuvanja Krčića

Video: Novi spot kninskog repera Shinera s ciljem očuvanja Krčića


Kninska izdavačka kuća Lawless Music objavila je novi spot kninskog repera Shinera za pjesmu Teatar, a glavni cilj je, kažu, očuvati slap Krčić.

– Željeli smo dati svoj skromni doprinos u borbi za očuvanje slapa Krčić nad kojim se želi izvršiti finalni korak ekogenocida kroz novu hidroelektranu. Dužnost je prvenstveno svakog građanina Knina, a onda i svih ostalih zaljubljenika u prirodu, bez obzira odakle oni dolazili, da se pridruže i dignu svoj glas kako bi zaštitili Krčić. Došao je red da želje i trud usmjerimo prema Krčiću, Krčić je naš! – poručili su iz Lowless Musica.

Video su, otkrivaju, snimili u sat vremena i to s mobitelom, Sony Xperia M5.

– Morali smo sve snimiti brzo jer je Shiner žurio nazad u Njemačku gdje radi. Pokazali smo kako je uz želju i malo truda sve ostvarivo, pa tako i dobiti pristojan video bez vrhunske opreme – kažu mladi Kninjani.

Objašnjavajući tematiku spota iz kninskog record labela kazali su nam kako kninska priroda može terapeutski djelovati na čovjeka .

– Odlučili smo snimiti spot koji radnjom neće biti vezan za tematiku pjesme kako bi na taj način prikazali da stvari i nisu uvijek onakve kakvima se čine. Da jedna osoba koja svojoj okolini ostavlja ok dojam može biti sasvim suprotna od tog dojma vodeći teške unutarnje bitke. Željeli smo također i prikazati koliko priroda, a posebice ovakva kakvu mi imamo može terapeutski djelovati na čovjeka pa čak i kad mu se tako teške, u pjesmi opisane, misli motaju glavom. Ne smijemo zaboraviti ni pse koji su čovjekov najbolji prijatelj i vrhunski terapeut. Posebno kada se radi o vrlo neshvaćenim i stigmatiziranim Staffordima poput ovoga u spotu koji daleko više od ostalih pasmina imaju i pokazuju ljubav prema čovjeku – kazali su iz Lawless Musica.

Uživajte u spotu!

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

 

Izbornik