Pobjede tića, mlađih pionira i kadeta NK Dinara


Grb-NK-Dinare_1Piše: Miroslav Čalić

Tići: NK Dinara – HNK Šibenik III 7:0 (3:0)
Strijelci: Ante Strunje x4; David Žulj x2; Josip Samardžija.

Dječaci iz Knina su s pola snage pobijedili u ovoj utakmici. Svi koji su dobili priliku su je maksimalno iskoristili. Treba pohvaliti sve igrače, ali posebno naglasak stavljamo na Strunju koji je dostojno nosio kapetansku traku umjesto odsutnog Ercegovca. Pokazao je želju i trud te uz to postigao četiri zgoditka.

Mlađi pioniri: NK Dinara – NK Došk 3:1 (1:1)
Strijelci: NK Dinara: Marko Koluvija i Mato Bagavac x2;
NK Došk: Roko Vukušić.

Domaćin je cijelu utakmicu dominirao i sasvim zasluženo pobijedio. Gosti su poveli lijepim udarcem Vukušića, a domaćin je izjednačio golom Koluvije. Poslije odmora domaći igrači su pojačali ritam i golovima Bagavca priveli utakmicu mirno do kraja.

Kadeti:NK Dinara- NK Vodice 3:1(3:0)
Strijelci: NK Dinara: Josip Boras; Ivan Babić i Toni Blažević;
NK Vodice: Luka Palavra.

Kadeti NK Dinara su ovoj utakmici pokazali dva različita lica. U prvom poluvremenu bili su rastrčani, tehnički dotjerani, ubojiti i precizni, a u drugom inventivni, prazni, ispuhani i neučinkoviti.”Špinu” je otvorio Boras prekrasnim šutom sa 20 metara, nastavio Babić odmjerenim udarcem sa 16 metara, a priču iz prvog poluvremena završio je Blažević, pospremivši jedan odbijanac glavom u gol. Gosti su uspjeli zabiti počasni zgoditak preko Palavre i “katastrofu” koja je prijetila pretvoriti u častan poraz. Domaćina slijedeći tjedan očekuje veliki derbi sa NK Zadar i ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje nogometa da podrže ove divne momke u nastojanju da pobijede tu utakmicu i izbiju na čelo tablice.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik