• Naslovna
  • Sport
  • Odlični rezultati kninskih atletičara; Blanka Vlašić se uključila u akciju pomoći kninskom klubu

Odlični rezultati kninskih atletičara; Blanka Vlašić se uključila u akciju pomoći kninskom klubu


Piše: Dražen Lasić

U nedjelju je u Makarskoj održano 2. kolo Dalmatinske lige za atletičare i atletičarke na kojem je nastupilo devet atletičara iz AK ”Sveti Ante” Knin. Postignuti sjajni rezultati su najavili vjerojatno najbolju i najljepšu atletsku sezonu koja je ispred nas. Mlađi su se borili za medalje, a stariji za rezultate koji će ih ”lansirati” do međunarodnih natjecanja.

Mia Bilokapić i Tonka Pokrovac su u natjecateljskom dijelu osvojile srebrne medalje, Mia u skoku u dalj, a Tonka na 60 m.

Antonio Zelić je oduševio sve prisutne istrčavši 400 m za 49,02 s (osobni rekord nadmašen za više od pola sekunde). Pokazao je da je jedan od najboljih sprintera Hrvatske na svim dionicama, od 60 do 400 m te je stvorio odličnu ”podlogu” za svoju omiljenu disciplinu – 200 m koju će trčati u narednom razdoblju.

Marko Čeko je bio odličan na 200 m sa 23,99 s (osobni rekord), a isto tako je bio i dobar u skoku u dalj sa 6,75 m.

Antonija Radić sa 5,82 m i Katarina Komarica sa 5,55 m su pokazale opet da su Kninjanke ponajbolje skakačice u dalj u cijeloj Hrvatskoj.

I krasna vijest za kraj. Naša najbolja sportašica Blanka Vlašić je poklonila svoje potpisane sprinterice koje bi trebale ”ići” na aukciju na kojoj bi prikupljena sredstva išla u korist akcije ”ČAROBNI SVIJET ZA KNINSKU KRALJICU SPORTOVA”. Blanka će tako pridonijeti uspjehu ove krasne priče kroz koju bi trebali izgraditi dio atletske staze prijeko potrebne u Kninu.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik