Rezultati mlađih uzrasta NK Dinara


dinaraPiše: Miroslav Čalić

TIĆI: NK DINARA – NK MLADOST (TRIBUNJ) 14:1 (7:0)

STRIJELCI: Martinović x3; Žulj x2; Samardžija x2; Martin Ercegovac x2; Lelas; Anić- Kaliger; Skejić; Strunje i Rajić.
Dječaci NK Dinara su lijepom igrom i velikom preciznošću napunili mrežu “Tribunjskih ribara”.Treba pohvaliti cijelu ekipu koja je kao stroj mljela protivnika, a  činjenica da je gostujući vratar bio najbolji igrač  govori o tome što se odvijalo na terenu. Moramo pohvaliti i domaćeg stratega Ivicu Podruga kome nije bio bitan rezultat,već je dao priliku dječacima koji su mlađi nekoliko godina od ostalih i oni su pokazali  talent i  treneru se odužili prekrasnim zgodicima.(Skejić i Rajić)
MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – NK ŠIBENIK 0:3 (0:2)
STRIJELCI: Jelić, Vučenović i Skorić.
Domaći dječaci su ušli u utakmicu protiv NK Šibenik  s velikom dozom respekta koji se pretvorio u strah i bili su neprepoznatljivi na terenu. U izjednačenoj utakmici gosti su bili discipliniraniji i sačekali greške domaćina i potpuno zasluženo nose tri boda s teškog terena podno tvrđave.
KADETI: NK DINARA – NK NOŠK (NOVIGRAD) 6:0 (1:0)
STRIJELCI: Tomićx2; Ukić; Popović; Milić i Palavra.
Domaćin je ušao olako u  utakmicu i prvo poluvrijeme se mučio sa čvrstim gostima. U nastavku kao da je izašla nova momčad, sve linije su funkcionirale bez greške i kao rezultat takve igre je pet postignutih zgoditaka. Svih 15 igrača je dalo svoj doprinos,ali treba spomenuti Ukića i Tomića koji su profesionalno odradili svoj posao.
Stariji pioniri su bili slobodni.
Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik