• Naslovna
  • Sport
  • Pobjede mlađih uzrasta NK Dinara; Trener: “Prvoligaši će se ‘tući’ za ovu djecu”

Pobjede mlađih uzrasta NK Dinara; Trener: “Prvoligaši će se ‘tući’ za ovu djecu”


Piše: Miroslav Čalić

KADETI: NK Dinara – NK Velebit (Benkovac) 2:0 (1:0)
Strijelci: Josip Božić i Bruno Palavra
U srijedu su po orkanskoj buri kadeti NK Dinara pokazali veliko htjenje i spretnost da pobijede vrlo dobru momčad NK Velebit iz Benkovca. Prvi zgoditak je postigao Josip Božić poslije udarca Palavre, a drugi Bruno Palavra poslije asistencije Tomića.Treba čestitati objema momčadima na hrabrosti odigravanja utakmice po pravom “pasjem” vremenu kao i na velikoj borbenosti. Posebno treba spomenuti najboljeg pojedinca utakmice Bruna Palavru. Ovom pobjedom kadeti NK Dinara dijele prvo mjesto sa ekipom NK Dalmatinac (Crno).

PIONIRI: NK Dinara – NK Janjevo 9:0 (4:0)
Strijelci: Filip Glavočević x3, Srećko Karna x 3, Paško Čolak, Luka Vugrek i Danijel Karna.
U dominantnoj i jednosmjernoj utakmici domaćin je uvjerljivo svladao goste iz Kistanja koji su dali sve od sebe,ali kvaliteta pionira NK Dinara se odrazila na rezultat.

MLAĐI PIONIRI: NK Dinara – NK Mihovil 3:1 (1:1)
Strijelci: Gabrijel Hrga, Mato Bagavac i Lucas Đido za domaćina, a za goste Viktor Kale.
U vrlo uzbudljivoj utakmici mlađi pioniri NK Dinara su pokazali karakter jer su rano vodstvo gostiju od 3. minute uspjeli okrenuti u svoju korist. Ovom pobjedom mlađi pioniri NK Dinara su nagovjiestili direktnu borbu za prvo mjesto.

TIĆI: NK Dinara – Sošk 5:1 (4:1)
Strijelci: Josip Samardžija x 2, Ogi Jankelić, Leonardo Martinović i Matej Šamija (11m) za domaćina,a Roko Zorica za goste.
Domaćin je krenuo furiozno i vrlo brzo došao do velikog vodstva kojeg je na kraju rutinski sačuvao. Trener Podrug je na kraju utakmice izjavio: “Najbitnije da su sva djeca igrala i pokazala svoj raskošni potencijal. Ovdje nam nije primaran rezultat, ali odgovorno tvrdim da u ovom uzrastu ima toliko kvalitetnih igrača da će se vrlo brzo mnogi prvoligaši “tući” za ovu djecu”.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik