• Naslovna
  • Društvo
  • Uskrsna čestitka gradonačelnika Nikole Blaževića i predsjednika GV Marinka Tokmakčije

Uskrsna čestitka gradonačelnika Nikole Blaževića i predsjednika GV Marinka Tokmakčije


Uskrsnu čestitku uputili su danas građanima Knina gradonačelnik Nikola Blažević i predsjednik Gradskog vijeća Marinko Tokmakčija. Prenosimo je u cjelosti:

„Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan kojim slavimo Isusovu pobjedu nad smrću. Blagdan je to koji predstavlja novi život i  koji poziva na radost i širenje pouzdanja, vjere i nade među ljudima.

Ususret Uskrsu razmišljamo o miru, zajedništvu i svim ostalim vrijednostima na kojima želimo graditi sebe i svijet oko nas.

Stoga neka blagdan Uskrsa uz poruku nade, optimizma i ljubavi u svima vama probudi osjetljivost za potrebe drugih, želju za međusobnim razumijevanjem i praštanjem, za pravdom i mirom, i daruje Vas optimizmom i radošću kako ne biste gubili nadu nego ustrajali u težnji za napretkom i boljom budućnošću.

U želji da uskrsno svjetlo odagna tame i tjeskobe Vaših dana  i  da Vam udjeli obilje mira i snage za svagdašnji život, svim vjernicima koji ispovijedaju vjeru u Isusovo uskrsnuće želimo sretan i blagoslovljen Uskrs, ispunjen srećom, ljubavlju i zajedništvom.“

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik