Rezime polusezone svih kategorija NK Dinara


Grb-NK-Dinare_1Piše: Miroslav Čalić 

Kao što je uobičajeno na završetku polusezone napravit ćemo rezime aktivnosti i rezultata u našem najstarijem klubu u gradu.
Cijenjenom čitateljstvu je poznato da su sve kategorije NK Dinara  nastupale kao gosti i ostvarili sljedeće rezultate:
Tići (8-10 godina)
Osvojeno je peto mjesto. Veliki broj djece je nastupao i nije bio naglašen prioritet na rezultat. Po riječima njihovog trenera Slavka Krvavice radi se o skupini talentiranih dječaka koji su budućnost  kluba i svi zaslužuju veliku pohvalu, a ako bi trebali posebno nekoga izdvojiti, to su Ante Strunje i David Žulj koji su najbolji strijelci momčadi.
Mlađi pioniri (10-12 godina)
Mlađi pioniri će prezimiti na trećoj poziciji, samo dva boda od vodećeg HNK Šibenik. Pokazali su da se svojom kvalitetom mogu nositi sa svim momčadima u ligi. Njihov trener Ivica Podrug hvali cijelu momčad kao jednu kompaktnu grupu, a posebno Matu Bagavca, Filipa Damjanovića, Marka Koluviju i Tonija Ivića koji su uključeni u selektivne procese Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije i cijele Dalmacije.
Stariji pioniri (12-14 godina)
Stariji pioniri se nalaze na čelnoj poziciji i radi se o dječacima koji su osvojili i Županijski kup. Cijela momčad je skladna klapa dobrih dječaka, a osobito treba spomenuti Srećka Karnu i Filipa Glavočevića, najbolje strijelce momčadi. Ovim skladnim ansamblom ravnao je Ivica Podrug.
Kadeti (14-16 godina)
Kadeti su nastupali u 3. HNL  Jug i u konkurenciji 13 klubova zauzueli visoko treće mjesto. Ispred njih bolje su plasirani NK Zadar i NK Omladinac (Crno). Trener Miroslav Čalić je zadovoljan igrom i ponašanjem svih igrača, a velika pomoć na terenu bio mu je kapetan Marin Ukić.
Seniori
Kad su seniori u pitanju, njihove prezentacije su bile toplo-hladno. Osvojeno treće mjesto je uspjeh, a sedam domaćih utakmica za redom na proljeće daje nadu da mogu i nešto više. Trener Miroslav Čalić se nada ostanku svih igrača i povratku ozlijeđenih te da će uz jedne dobre pripreme na proljeće igrati dopadljivo i atraktivno. Treba pohvaliti sve igrače koji su trenirali  u vrlo složenim uvjetima.
Autorska prava su vlasništvo portala Huknet 

Izbornik