• Naslovna
  • Sport
  • Deset medalja Atletskog kluba Sveti Ante na međunarodnom mitingu u Splitu

Deset medalja Atletskog kluba Sveti Ante na međunarodnom mitingu u Splitu


Hajduk Danči na poljuduČak deset medalja osvojili su atletičarke i atletičari kninskog Atletskog kluba Sveti Ante na Međunarodnom božićnom mitingu Split 2015 na kojem je nastupilo preko 600 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih država.

Kninski atletičari osvojili su četiri zlatne, pet srebrnih i jednu brončanu medalju, a još više raduje što su i ostvareni rezultati izuzetno kvalitetni.

Daniela Jelić zlato i srebro; Tonka Pokrovac zlato i srebro

U mlađim kategorijama blistali su Daniela Jelić koja je osvojila zlato u skoku u dalj i srebro u utrci na 100 metara i Tonka Pokrovac osvojivši zlato na 100 metara i srebro u skoku u dalj.

Dva srebra Ivana Ercegovca; Bronca Lane Anić-Kaliger

Što se mlađih kategorija tiče, dvije medalje osvojio je i Ivan Ercegovac. Srebrne medalje Ivan je osvojio u utrci na 150 metara te u skoku u dalj. Broncu je pak osvojila Lana Anić-Kaliger. Ona je bila treća u utrci na 60 metara.

Zlato i osobni rekord Marka Čeke; Zlato Katarine Komarice; Srebro Antonia Zelića

Glavne zvijezde kninskog kluba vraćaju se doma s tri medalje. Marko Čeko je pobijedio u utrci na 100 metara s osobnim rekordom u vremenu 11,82 sekunde. Zlato kući nosi i Katarina Komarica koja je ostvarila pobjedu na 100 metara rezultatom 13,13 sekundi, a Antonio Zelić osvojio je srebro na 400 metara uz ostvareni rezultat 50,01 sekundi.

– Svi su pokazali visoku razinu forme i željno očekujemo nastupe u dvorani koji će započeti za manje od mjesec dana – kazao nam je trener kninskih atletičara Dražen Lasić.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik