• Naslovna
  • Sport
  • Šest zlata Taekwondo kluba DIV Knin na Kondor Openu u Zagrebu

Šest zlata Taekwondo kluba DIV Knin na Kondor Openu u Zagrebu


Šest zlata, srebro i broncu osvojili su sportašice i sportaši Taekwondo kluba DIV Knin na turniru Kondor Open 2015 održanom u Zagrebu. Kninski klub uz to je osvojio i 3. mjesto u ukupnom plasmanu, a Josip Teskera proglašen je najboljim kadetom turnira s bodovnom razlikom 51:6.

Mladi Divovci tako su protutnjali Zagrebom na međunarodnom natjecanju na kojem je sudjelovalo preko 440 natjecatelja.

Na 10. po redu Kondor Openu mlade snage Taekwondo kluba DIV Knin ostvarile su stopostotni učinak budući da je od 8 boraca svih 8 osvojilo medalju.

Zlato su osvojili juniorka Ana Džanan (-49 kg), starije kadetkinje Stella Pinjuh (-37 kg) i Ela Jelić (-51 kg), stariji kadeti Mateo Pratljačić (-33 kg) i Josip Teskera (-37 kg) te mlađa kadetkinja Matea Jelić (-36 kg).

Stariji kadeti Tomislav Jozić (-33 kg) i Mateo Kurevija (-37 kg) osvojili su srebro, odnosno broncu.

Dok na jednoj strani mladi Divovci osvajaju medalje, njihova seniorska klupska kolegica Matea Jelić marljivo se priprema u Beogradu u Taekwondo klubu Galeb pod dirigentskom palicom trenera Dragana Jovića za jaki G1 turnir u Beogradu.

– Matea odrađuje sparinge i treninge s olimpijskom pobjednicom iz Londona Milicom Mandić koja je broj 1 na svjetskoj rang ljestvici, ali i sa ostalim vrhunskim natjecateljima Galeba. Već sljedeći tjedan dolazi nam jaki G1 turnir u Beogradu gdje sudjeluju Matea Jelić, Josip Teskera i Stella Pinjuh – rekao nam je trener kluba Dragan Pinjuh te dodao kako se sezona zahuktala s obzirom da za dvadesetak dana i juniorka Ana Džanan sudjeluje na Europskom Juniorskom prvenstvu u Latviji.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik