• Naslovna
  • Društvo
  • U Kninu Međunarodni tjedan djeteta pod motom „Djeca su ukras svijeta“

U Kninu Međunarodni tjedan djeteta pod motom „Djeca su ukras svijeta“


Tjedan djeteta plakatUdruga Čarobni svijet u suradnji s DFA Zvončići KUD-a Kralja Zvonimira i brojnim drugim udruženjima i pojedincima organizira idućeg tjedna brojne aktivnosti u okviru obilježavanja Međunarodnog tjedna djeteta  pod motom „Djeca su ukras svijeta“.

– Cilj nam je u svom radu iskoristiti svaku priliku kako bi istaknuli važnu ulogu djece u zajednici te puni smisao ulaganja nas odraslih u njihovo sretno odrastanje. Veselimo se da smo organizatori ovako velike akcije i nadamo se da će brojni mališani našeg grada uživati u ponuđenim sadržajima – kažu u udruzi Čarobni svijet te pozivaju roditelje da se priključe.

– Posebno pozivamo roditelje kao najvažnije sudionike odrastanja svoje djece da nam se pridruže u akciji, a ponajprije da se odazovu na predavanje u srijedu, 7. listopada na Veleučilištu Marka Marulića s početkom u 18 sati – pozivaju iz udruge.

Vrhunac tjednih događanja je planiran za petak, 9. listopada od 16 sati na Trgu Ante Starčevića te u subotu, 10. listopada u 10 sati na igralištu OŠ Domovinske zahvalnosti.

Udruga poziva sve zainteresirane da se pridruže i podrže njihovu akciju.

Cjelokupni program možete pogledati na plakatu.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik