Znate li da u našem gradu posluje vrlo uspješna tvrtka s cijenjenim brendom espresso kave?


Posebno treba cijeniti kada se neka tvrtka iz male sredine, iz maloga grada probije na tržište i postane respektabilna u svojoj branši.

A nama građanima Knina, ako ne iz bilo kojeg drugog razloga, onda iz čistog lokal patriotizma treba biti drago što je tvrtka Primo Caffe postala cijenjena u Hrvatskoj po svojoj kvalitetnoj kavi.

Uspjeli su stvoriti brend kojega ljubitelji dobre espresso kave piju od juga do sjevera naše domovine – i nazvali ga upravo po svojoj tvrtki – Primo Caffe.

Ova uspješna kninska tvrtka posluje u Knin Up-u u novouređenom prostoru Kninjanke i zapošljava osam djelatnika.

Novina koju su nedavno uveli je pakirnica šećera velikog kapaciteta s mogućnošću personalizacije prema željama kupca. Najveća je to pakirnica u Šibensko-kninskoj županiji.

Jako je bitno naglasiti da ova kninska tvrtka surađuje s lokalnim  obrtnicima i firmama kako bi podržali lokalnu ekonomiju i rast zaposlenosti.

Primo Caffe surađuje s ugostiteljima i veleprodajama, no treba istaknuti njihovu posebnu ponudu usmjerenu ka ugostiteljima prilagođavajući se pritom njihovim željama i potrebama.

Za sve informacije dostupni su na e-mailu info@primocaffe.hr, ili na mobitelu 098/1399866. Poručuju uz to da su svi zainteresirani za suradnju dobrodošli i osobno u njihovom pogonu u Knin Up-u.

Izbornik