Sortiraj po:
Pogledaj:

Kategorija: Sport

Bruno Rašić dobio Povelju HOO-a za razvoj lokalnog sporta


Bruno Rašić dobio je na svečanosti u Zagrebu Povelju Hrvatskog olimpijskog odbora s likom Milana Neralića za izniman doprinos razvoju sporta na lokalnoj razini.

Riječ je o najvećoj nagradi HOO-a za razvoj lokalnog sporta, a uz Bruna Rašića ove godine su je dobile još tri osobe.

” Zahvaljujem onima koji su me predložili i izabrali i na taj način prepoznali moj doprinos razvoju lokalnog sporta. Na žalost, dobar za Hrvatsku, ali ne dovoljno dobar za Knin.”, izjavio je Bruno Rašić.

Sutra (u utorak) u 17h Olimpijski festival vrtića


Sutra će se u 17h na Dinarinom igralištu održati Olimpijski festival vrtića.

“Zbog vremenskih neprilika Olimpijski festival dječjih vrtića nismo mogli održati u planiranom terminu te smo ga, po povoljnoj prognozi vremena, odlučili održati sutra, u utorak, 23. svibnja”, izvijestila je ravnateljica Dječjeg vrtića Cvrčak, Mara Barić.

Olimpijski festival održat će se nakon tri godine stanke, a mali sportaši pokazat će svoje vještine u malom nogometu, bacanju loptice u dalj, skoku s mjesta, utrci na 50 metara i štafeti 4×25 metara.

Foto: Arhiva Hukneta

Nika Dodik brončana na European Multi Games u Sarajevu


Nika Dodik osvojila je brončanu medalju na turniru European Multi Games u Sarajevu.

U prvom kolu Nika je dominirala nad predstavnicom Grčke pobijedivši je rezultatom 2:0.

U drugom kolu Nika se suočila s jakom i dvije godine starijom protivnicom iz Portugala u vrhunski napetoj borbi. Nika je pružila odličnu borbu, uzela prvu rundu, ali na kraju nažalost izgubila od Portugalke koja je i osvojila turnir.

Mario Nakić juniorski prvak Hrvatske u boksu!


Član Boksačkog kluba Knin Mario Nakić osvojio je titulu juniorskog prvaka Hrvatske u boksu u kategoriji do 48 kilograma na državnom prvenstvu održanom u Kutini.

Zlato je zaslužio pobjedom u finalnoj borbi nad državnim prvakom i reprezentativcem Dominikom Ragužom, članom BK Radnički iz Slavonskog Broda koji se borio i na kadetskom Europskom prvenstvu.

Nakićev trener je Igor Homa.

Teskera osvojio broncu na Belgian Openu; Trenutno je u Top 16 Olimpijskog rankinga


Josip Teskera je nastavio s odličnim rezultatima ove godine te osvojio broncu na G2 turniru Belgian Open u Lomelu.

Turnir je okupio kremu svjetskih taekwondo sportaša iz 65 različitih zemalja, a natjecalo se 1497 boraca.

Redom su padali predstavnici Bugarske (2:0), Švedske (2:0) i Kazahstana (2:0), a u polufinalu je Kninjanin tijesno izgubio od predstavnika Grčke, kasnijeg pobjednika, iako je u dva navrata pred kraj imao vodstvo.

Teskera je u sjajnoj formi te je nakon brončane medalje na President kupu u Turskoj, zlata na Slovenija Openu i 5. mjesta na Bugarska Open, osvojio broncu na Belgian Openu.

Trenutno Josip zauzima top 2 na svjetskoj taekwondo ljestvici do 54 kilograma, a top 16 na olimpijskom rankingu do 58 kilograma.

Izbornik