Ne propustite u petak otvorenje caffe bara Royal Terrace na Marunuši u Kninu!


Na Marunuši, jednom od idiličnih dijelova kraljevskog grada Knina, gdje će vas očarati prekrasna priroda i osvježiti blizina rijeke, otvara se caffe bar Royal Terrace. Ovog petka povodom otvorenja pripremili su odličnu zabavu pa tako vaši mališani mogu uživati od 18 sati uz čak tri napuhanca, a oni malo stariji opustiti se mogu od 21 sat kada nastupa tamburaški sastav Krivi dur.

Knin ovog petka dobiva mjesto na kojem ćete rado ispijati kave s vašim društvom, uživati u zdravim smoothiejima, dogovarati poslovne sastanke, ali i provoditi ležerne večernje sate uz široku ponudu pića.

Caffe bar Royal Terrace nalazi se u sportsko-rekreacijskoj zoni Marunuša u neposrednoj blizini šetnice koja preko mostova rijeke Butižnice i Krke vodi k Nacionalnom parku Krka. Marunuša je savršeno mjesto za duge šetnje, vježbanje ili pak vožnju biciklom, a nakon iscrpnog treninga tijelu je potrebno vratiti energiju nekim od zdravih napitaka.

Ponuda caffea Royal Terrace je raznolika pa će se svi rekreativci zasigurno oduševiti velikim izborom zdrave kave poput matche, organske kave od gljiva, kave s mlijekom od soje, badema i zobenog mlijeka. Uživati možete i u voćnim smoothiejima te proteinskim shakeovima, a na raznolikom meniju su i osvježavajuća pića, kokteli, ali i sladoledi te forneti.

Osim na prvoklasni asortiman pića, prilikom uređenja caffe bara Royal Terrace vodilo se računa o svakom detalju, a na ovom ugodno uređenom mjestu očekuje vas i vrhunski vikend provod jer za svoje goste svaki tjedan pripremaju odlične nastupe različitih žanrova od laganijih svirki uživo, do tamburaša i DJ-a. Tako vas ovoga petka na službenom otvorenju od 18 sati očekuju tri napuhanca za vaše najmlađe, a za nezaboravan provod od 21 sat pobrinut će se Tamburaški sastav Krivi dur. Posjetite ih u Kninu na Marunuši na adresi obala Vladimira Vidrića 2 svakim danom od 7 do 2 sata. Sve novosti pratite na Instagramu https://www.instagram.com/caffe.bar_royal_terrace/

Izbornik