Prijavite se za posao pomoćnog slastičara i pridružite se Moderato timu!


Poznata šibenska tvrtka Moderato Cantabile traži kvalitetna pojačanja u svom radnom timu. Ako ste timski igrač, spreman na usvajanje novih znanja, možete pružiti više i spremni ste to pokazati – prijavite se za posao pomoćnog slastičara i postanite dio njihovog tima!

Želite novi, stabilan posao u kojem ćete i dalje učiti, napredovati i razvijati svoju poslovnu karijeru? Tvrtka Cantabile ima otvoreno čak pet novih radnih mjesta za pomoćnog slastičara, a vi ćete se zasigurno prepoznati u ovom opisu ukoliko odgovara vašim kompetencijama.

– Vođeni mišlju da je timski rad najbolji rad, međuljudski odnosi najbitniji, a želja za poboljšanjem cilj svakog zaposlenika, u potrazi smo za novim članovima tima koji će baš na taj način doprinositi našem poslovanju – poručuju iz ove poznate tvrtke.

Raspisali su natječaj za pet pomoćnih slastičara u njihovom pogonu, a uvjeti su im želja za učenjem, organiziranost i pedantnost, doprinos timskom radu kroz učinkovitu suradnju s pojedincima različitih profila te visoka motiviranost za posao i pozitivan pristup prema zadatcima i ljudima.

Ova renomirana tvrtka svoj rad i napredak temelji na kvalitetnim i zadovoljnim djelatnicima, timu koji zajednički raste i napreduje od dana njezinog osnutka.

– Zapošljavamo motivirane i perspektivne ljude različitih pogleda na rješavanje problema jer vjerujemo da različite perspektive čine naše poslovanje inovativnijim i jačim. Ako dijelite naše vrijednosti, prijavite se i pronađite svoje mjesto u našem Moderato timu – dodaju iz Moderata.

Svoj životopis i molbu možete poslati putem emaila, a za više informacija možete dobiti na broj +385 91 3375 487.
E-mail: marketing@cantabile.hr

Monoporcije, torte, praline i pansionski deserti dio su ponude Moderato slastica, vrhunskih ručno rađenih deserata koji će odlično upotpuniti ponudu ugostiteljskih objekata. Moderato slastice njeguju dugogodišnju tradiciju koja se temelji na posvećenosti svojim klijentima i zaposlenicima te neprestanoj želji za rastom. Tako uz vlastitu proizvodnju Moderato slastice provode direktnu distribuciju svojim klijentima, i to trenutno za 200 ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.

Više o Moderato slasticama možete doznati na njihovoj web stranici.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik