Uspješna tvrtka Karl Dietz iz Kijeva organizirala gala događaj u rezidenciji češkog Veleposlanika!


Tvrtka Karl Dietz već preko 25 godina djeluje u području medicinskih i ortopedskih pomagala, njihovo sjedište smješteno je u srcu Šibensko-kninske županije, u kraljevskome gradu Kninu, a originalno porijeklo i mjesto osnivanja tvrtke proizlazi iz općine Kijevo pored Knina. Ova uspješna tvrtka godinama surađuje s brojnim inozemnim partnerima i brendovima u svijetu medicinskih pomagala, a nedavno su organizirali ekskluzivnu gala večer u rezidenciji češkog veleposlanika kako bi predstavili najmodernije bolničke krevete partnerske tvrtke Proma Reha iz Češke!

Domaćin skupa bio je češki veleposlanik gospodin Milan Hovorka, a uspješnu večer upotpunili su zdravstveni djelatnici, ravnatelji bolnica, liječnici, sestre i ostali gosti iz političkog i javnog života koji su se na licu mjesta mogli uvjeriti u kvalitetu proizvoda kompanije Karl Dietz.

– Ovakav skup pokazatelj je vizije rasta i razvoja jedne hrvatske kompanije iz Šibensko-kninske županije. Iznimno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih zastupnika bolničke opreme u Hrvatskoj, uz ostale programe koje zastupamo. Vizija i misija našeg uspješnog poslovanja je kombinacija tradicije i inovacije, s naglaskom na edukaciju i brigu o svojim zaposlenicima te partnerski odnos prema kupcima i partnerima – naglašavaju iz kompanije Karl Dietz.

U njihovoj ponudi možete pronaći brojne proizvode iz programa: dijabetes, inkontinencija, obloge za rane, bolnička oprema, rehabilitacija, ortotika i protetika, a imaju i široki asortiman medicinske i zaštitne opreme.

– Vrhunska medicinska tehnologija i inovativna rješenja koja su orijentirana prema potrebama zdravstvenog osoblja i pacijenata, glavne su odrednice našeg poslovanja. Brzim odgovorom na potrebe naših korisnika, praćenjem promjena i inovacija na tržištu, razvojem i edukacijom naših zaposlenika i individualnim pristupom svakom poslovnom partneru i korisniku, osiguravamo jednostavno i učinkovito obavljanje posla zdravstvenim djelatnicima te poboljšavamo kvalitetu života pacijentima. Tvrtka će otvarati nova područja zdravstvene skrbi s novim proizvodima, konstantnim razvojem i edukacijom svojih zaposlenika te će uvijek biti oslonac onima koji to najviše trebaju, odnosno našim pacijentima – ističu iz kompanije Karl Dietz.

Inače, tvrtka Karl Dietz osnovna je 1996. godine u Kijevu te je u sto postotnom vlasništvu obitelji Gojević. Imaju preko 80 zaposlenika, a godine uspješnog rada dovele su do toga da surađuju s preko 50 inozemnih partnera i pouzdanih brendova u svijetu medicinskih pomagala. Imaju preko 2000 veleprodajnih kupaca i partnera, a osim u Hrvatskoj posluju unutar EU i susjednih zemalja. Karl Dietz ima 7 maloprodajnih i 3 proizvodne lokacije u Hrvatskoj.

Sjedište tvrtke, zajedno s proizvodnjom i izložbenim salonom smješteno je na adresi Sinjska cesta 6a u Kninu, a možete ih kontaktirati mailom info@kdk.hr ili nazvati 0800 234 500.
Dodatne informacije potražite na Web-u, Facebooku i Instagramu.

Huknet/Promo

Izbornik