Prijavite se na “Radionice spontanog plesa”


Udruga Fort Design iz Knina organizira “Radionice spontanog plesa” koje će se održavati ponedjeljkom i srijedom u 19 sati u prostoru udruge u Zvonimirovoj 10. Iz udruge pozivaju građane svih dobnih uzrasta – da se prijave.

“Ideja je potaknuti ljude da odvoje kvalitetno i korisno vrijeme za sebe te kroz edukaciju o važnosti pokreta i primjeni istog na nesputan i slobodan način osvijeste svoje mentalne i fizičke blokade.

Spontani ples je oblik kvalitetne rekreacije koja omogućava svim sudionicima da bez ikakvog predznanja i bez obzira na sposobnosti naprave nešto drugačije po pitanju opuštanja, osvijeste želje i mogućnosti svoga tijela te uz glazbu i ritam oslobode i otpuste sve kočnice koje ih sputavaju u svakodnevnom životu.

Ova vrsta aktivnosti potiče promjenu kod pojedinca koja omogućava spoznaju i istraživanje kreativnog izričaja.

Kako bismo osvijestili sebe kao neovisnu i univerzalnu jedinku kroz svoj specifičan pokret dajemo sebi dopuštenje da budemo upravo to, jedni i vrijedni. Teme koje se provlače kroz radionice su: disanje, tijelo, pokret, energija, zahvalnost, balans, navike, polariteti, prirodni elementi…

Ciljana skupina su punoljetne osobe bez dobnih ograničenja.

Cilj radionica je prije svega rekreacija, osvještavanje i otpuštanje stresa. Ujedno, pored svega navedenog, najvažniji cilj je pozitivan utjecaj na zdravlje pojedninca upravo kroz osjećaj slobode, ljubavi prema sebi i podizanja samopouzdanja. Posebnost, različitost i univerzalnost svakog pojedinca je bogatstvo koje oplemenjuje zajednicu, u užem i širem smislu, Ključ za sretnu i uspješnu zajednicu je sretan i ispunjen pojedinac.”, stoji u pozivu organizatora.

Izbornik