• Naslovna
  • Društvo
  • Koncertom Nene Belana & Fiumensa idućeg petka započinje Advent u Kninu

Koncertom Nene Belana & Fiumensa idućeg petka započinje Advent u Kninu


Započinje najljepše doba godine, a kako bi kraljevskim gradom ove godine zavladala božićna čarolija pobrinut će se Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina koji organiziraju još jedan Advent u Kninu!

Čarolija započinje u petak, 3. prosinca otvaranjem adventa i klizališta na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Od 21 sat na pozornicu se penje Neno Belan & Fiumensi pa je zabava zagarantirana!

Neno Belan & Fiumensi oduševili su publiku nezaboravnim nastupom na adventu 2019. godine, a za ovogodišnje otvaranje spremaju vrhunski štimung i, kako bi Neno rekao, donose ljubav i pozitivu koja danas svima treba.

Publika će moći uživati u sada već legendarnim hitovima poput Vino noći, Dotakni me usnama, Ponoćna zvona, Rijeka snova, Divojka s juga, Zar više nema nas, Kiša, Oceani ljubavi, Ulicama grada i brojnim drugima iz bogatog glazbenog opusa Belana & Fiumensa.

Neno Belan & Fiumens glazbeni je sastav spontano nastao 1997. godine okupljanjem riječkih glazbenika oko kantautora Nene Belana. Zajedno su pobrali brojne glazbene nagrade, održali stotine koncerata, a kako i sami kažu jedva čekaju ponovno nastupati u Kninu. Jednako je uzbuđena i publika, jer vlada veliki interes za koncert. Pripremite glasnice i zagrijte mišiće, jer sigurno ćete pjevati i plesati s Nenom & Fiumensima u glas!

Osim koncerta Nene Belana, organizatori su za ovogodišnji Advent u Kninu pripremili još puno iznenađenja. Na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana tako će biti postavljeno svima omiljeno klizalište koje je besplatno za sve, a najmlađe će oduševiti i zanimljive predstave i dječji doček Nove godine.

Očekuje vas i vrhunska gastronomska ponuda uz pet kućica ugostitelja. Uz Nenu Belana, publiku očekuje niz zabavnih koncerata pa će se tako na pozornicu Adventa u Kninu popeti Giuliano i Diktatori, Silente, Domenica i Dalmatino dok će se za dobru atmosferu na dočeku pobrinuti Show Legende!

U parku kod kružnog toka subotom (4., 11. i 18. prosinca) održat će se sada već tradicionalni Božićni sajam na kojem posjetitelji mogu pronaći rukotvorine, ukrase, suvenire i ukusne delicije domaćih OPG-ova i obrtnika.

Sva događanja održat će se na otvorenom uz poštivanje epidemioloških uputa, a ulaz na koncerte moguć je isključivo uz predočenje digitalne EU Covid potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju. Organizatori napominju da je program podložan izmjenama, u skladu s epidemiološkim mjerama.

Ne propustite otvaranje uz koncert Nene Belana & Fiumensa u petak u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Organizatori sve posjetitelje pozivaju na pridržavanje epidemioloških mjera.

Izbornik