Najbolje za vaše oči: Iskoristite super akciju očne poliklinike i optike Uvodić!


U novootvorenoj poliklinici u Kninu možete brzo i jednostavno obaviti brojne specijalističke i oftalmološke preglede kao i manje kirurške zahvate te vađenje stranih tijela. Tijekom studenog i prosinca u Optici Uvodić nude i popuste za sve koji obave pregled vida. Zato vodite računa o zdravlju svojih očiju i naručite se na pregled već danas.

Nakon više od 20 godina staža, optičar Ivan Uvodić odlučio se na otvaranje privatne ordinacije u Kninu gdje svojim sugrađanima skupa s doktorom specijalistom pruža najbolju uslugu za njegu očiju. Optika i poliklinika Uvodić mjesto su gdje se susreću kvaliteta, super cijena i, najvažnije od svega, zdravlje vaših očiju.

Tako tijekom cijelog studenog i prosinca optika Uvodić nudi popust od 15 posto na gotovinsko i 10 posto na kartično plaćanje svima koji obave pregled u njihovoj poliklinici. Popust se odnosi na cjelokupan asortiman optike!

– Naručite se na specijalistički pregled ili konzultacije i naše stručno i ljubazno osoblje odgovorit će na sve vaše dileme te vam pružiti najbolju brigu o zdravlju vaših očiju. Svim očnim problemima postupamo individualno i temeljito uz potpunu pažnju – poručuje Ivan Uvodić.

U novootvorenoj poliklinici možete obaviti brojne specijalističke oftalmološke preglede poput pregleda vida, očnog tlaka i fundusa oka. Obavite pregled brzo i bez listi čekanja već kroz dan ili dva. Pregledi se obavljaju prema dogovoru, a pronaći ih možete na drugom katu Doma zdravlja u Kninu.

Za sve informacije ili naručivanje nazovite isključivo na broj telefona 022 660 875, a kontaktirati ih možete i putem emaila. poliklinika.uvodic@gmail.com

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik