Djeca iz Čarobnog svijeta posjetila Split


Piše: Čarobni svijet

U sklopu projekta Čarobni svijet UP. 02.1.2.01.0004 za ciljanu skupinu je organiziran izlet u Split.

Cilj izleta je druženje te obilazak grada i jedne znamenitosti što je u potpunosti i ostvareno. Kroz jednodnevni izlet djeca su uz stručno vodstvo obišla rivu, Dioklecijanovu palaču, upoznala njene dijelove – podrume, Peristil, Vestibul, katedralu Sv. Dujma, ali doznali i crtice iz života cara Dioklecijana.

Na izlazu kroz sjeverna vrata prošli smo i kraj Grgura Ninskog. Put nas je doveo do Hrvatskog narodnog kazališta Split gdje su djeca uz vodstvo ljubaznog domaćina gospodina Sinišu Vukovića obišli kazališnu dvoranu, ali i popratne prostorije koje svaka za sebe doprinose stvaranju kazališnih izvedbi, a skrivene su od očiju javnosti.

Sve nas je pozdravio intendant gospodin Srećko Šestan te nas pozvao na predstavu čim se za to stvore uvjeti s obzirom na situaciju s korona virusom. Zahvaljujemo na pozivu i veselimo se sljedećoj suradnji. Marmontovom ulicom uputili smo se prema pjaci i restoranu. Nakon ručka i slobodnog vremena ispunjenog druženjem i smijehom vratili smo se u Knin.

“Udruga „Čarobni svijet“ u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Knin provodi projekt Čarobni svijet UP.02.1.2.01.0004 koji je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Sponzorirani članak

Izbornik