• Naslovna
  • Crna kronika
  • Dvojica osumnjičenih za napad u Uzdolju dobacivali novinarima: “Novinari Srbi j***m vam majku”

Dvojica osumnjičenih za napad u Uzdolju dobacivali novinarima: “Novinari Srbi j***m vam majku”


Dvojica mladića koje policija dovodi u vezu s napadom na Srbe u kafiću u Uzdolju privedeni su na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvu u Šibeniku, a dok su pokriveni majicama iz policijske postaje išli prema zgradi suda reporterima su dobacivali: “novinari Srbi, jebem vam majku”, javlja ŠibenikIN.

Dvojica osumnjičenih ranije danas su dovedeni u Policijsku postaju PU Šibensko-kninske odakle su se nešto iza 14 sati pješke u pratnji dvojice policajca uputili prema glavnom ulazu zgrade šibenskog suda. Lica su prekrili majicama, a okupljenim reporterima  dobacivali su: “novinari Srbi, jebem vam majku”.

Među privedenim napadačima povezanim s napadom na Srbe u kafiću u Uzdolju prije tjedan dana je i 19-godišnji mladić iz Splita koji je u lipnju ove godine u Supetru na Braču sudjelovao u napadu na sezonske radnike, doznaje Slobodna Dalmacija. No, kako navodi N1 mladić je nakon ispitivanja pušten.

Za sada su na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku dovedena dvojica napadača, a iz PU Šibensko-kninske najavili su da će danas u 16 sati načelnik Policijske uprave Ivica Kostanić dati izjavu na okolnosti provedenog kriminalističkog istraživanja vezano za događaj u Uzdolju.

O tome ćemo pravovremeno izvijestiti.

Izvor/foto: ŠibenikIn

Izbornik